A diktátor maradványainak vizsgálata alapján kijelenthető, hogy Hitler 1945-ben halt meg

Francia kutatók egyértelműen kijelentették, hogy a diktátor Moszkvában megőrzött fogai alapján Adolf Hitler 1945-ben cián és golyó által veszítette életét.

“A fogak minden kétséget kizárólag autentikusak. A tanulmányunk bizonyítja, hogy Hitler 1945-ben veszítette életét,” mondta Philippe Charlier, a kutatásban részt vevő professzor. “Abbahagyhatjuk az összeesküvés elméletek szövögetését Hitlerrel kapcsolatban. Nem menekült Argentínába tengeralattjáróval, nem egy antarktiszi titkos bázison van, se nem a Hold sötét oldalán.”

Hitler fennmaradt fogai megfeleltek a diktátorról szóló adatoknak, megfelelő fogak voltak rosszak és többön közülük találtak tartár nyomait, amíg hús nyomait az egyiken sem találták – Hitlerről ismert, hogy vegetáriánus volt.

Még 2017 júliusában az orosz titkos szolgálat és az állam engedélyezte, hogy egy kutatócsapat megvizsgálhatja a diktátor csontozatát – 1946 óta most először. A francia csapat koponyát vizsgálta meg, aminek bal oldalán egyértelműen látszót egy golyó behatolásának nyomai.

A vizsgálatok szerint a koponya – már amennyi megmaradt belőle – teljesen megegyezett a Hitler halálát megelőző évben róla készült röntgenfelvételekkel.

Ha a teljes tanulmány eredményei igazolják, hogy Hitler 1945 április 30 berlini bunkerében Eva Braun társaságában halt meg, akkor a halálának körülményire is pontosabban fény derülhet.

“Nem tudjuk, hogy egy ampullányi cián vagy fejlövés végzett vele. A legvalószínűbb az, hogy mindkettő.”

Mivel a vizsgálat nem talált lőpor nyomokat a szájban, ezért arra lehet következtetni, hogy nem a szájon keresztül, hanem vagy a nyakon vagy a homlokon keresztül történt a lövés.

Ezen felül a műfogain látott kék elszíneződés valószínűleg a fogakban lévő fém és a cián között lejátszódó kémiai reakció terméke.

Kép: Fig. 6B. Anterior-posterior view of Hitter’s head Fig. 6C. Hitler head X-ray photographed in as seen in X-ray taken on September 19, 1944, >>chin-nose position)) on September 19, 1944 and described as X-ray No. I1 in text. described in text as X-ray No. 111.

Szerkesztő: arsratio

Oszd meg

Hozzászólás küldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.