Otthon

Az LG hűtőszekrény elhozza a jövőt otthonába

LG hűtőszekrény

Az LG hűtőszekrény kínálatban rengeteg előny létezik: a gépekben rejlő technikai megoldások az energiatakarékos és gyorsabb hűtésen túl a hosszabban friss ételeket is garantálják. Továbbá az LG hűtőszekrények használatával biztosítottak a praktikus és elegáns design-ba csomagolt innovatív technológiák és az okos funkciók a minél magasabb szintű felhasználói kényelem érdekében.

Igényei szerint választhat többféle méretből, az LG hűtőszekrények rozsdamentes acél, a fehér vagy fekete színárnyalatai mindenki szívébe belopják magukat. Prémium megjelenésükkel könnyedén illeszkednek bármelyik otthon konyhájába.

Egy LG hűtőszekrény másik fontos jellemzője, hogy rendkívül környezetkímélő. Az LG Inverteres lineáris kompresszora forradalmasította a hűtőszekrények működését az akár 32 százalékos energiamegtakarítással, kiemelkedő tartóssággal és optimális hőmérséklet-szabályzással a mindig friss ételekért.

Az LG hűtőszekrények három fontos funkcióval segítenek megőrizni ételei frissességét: FRESH Balancer, FRESH Converter és NatureFRESH hűtés. Lássuk, hogy pontosan miért is hasznosak ezek:

FRESH Converter:

A különböző élelmiszertípusoknak különböző tárolási igényeik vannak – de hogyan oldjuk ezt meg egy hűtőn belül? Az LG válasza – a FRESH Converter, vagyis egy rekesz, amely optimális hőmérsékletet biztosít az élelmiszerek tárolásához, legyen az hús, hal vagy zöldség.

FRESH Balancer:

Az optimális páratartalom fenntartása kulcsfontosságú a zöldségek és gyümölcsök tárolásakor. A FRESH Balancer rekesz – a Moist Balance Crisper továbbfejlesztett változata – amely egy egyszerű szabályzóval tartja fenn az optimális páratartalmat.

NaureFRESH:

Végül a legtöbb LG hűtőszekrény rendelkezik egy olyan kompresszor rendszerrel, melynek lényege a belső hőmérsékleti ingadozás kiküszöbölése, ezáltal az ételek természetes állagának maximális megőrzése.

Ez is érdekes lehet...