Játék

Játszótérland kerti csúszda a gyerekek számára

kerti csúszda, gyerek és anyukája

Mászókás csúszdát, játszóházat, hintakészletet vagy kerti csúszdát keresel? Akkor szerencse, hogy ezt olvasod. A Játszótérland által biztosított játékkészlet csak akkor igazán teljes, ha tartalmaz egy otthoni kerti csúszdát is. Tehát ha még nem rendelkezel ilyen eszközzel, akkor add hozzá a rendelések közé és kezdődhet a móka.

A kerti csúszda a kerti játszótér élményének klasszikus részét képezi. Gyermeked rengeteg szórakozási élményt fog átélni és élvezni, ha felmászik a játszótoronyba, és lecsúszik a tartós műanyag csúszdán. Az ilyen eszközzel ellátott játszótornyok a játékelemek tökéletes kombinációját kínálják. Ha a játékeszköz túl sok helyet foglalna el a kertben, válassz tűzoltórudaink közül. A helytakarékos opció izgalmas csúszási élményt is nyújt.

A Játszótérland szabadtéri kerti csúszda gyártmányait a kerti játszótér platójára rögzítheti. A gyerekeknek szánt szabadtéri csúszóeszközök két különböző méretben kaphatóak. A kisebb típusok 220 cm hosszúak és 125 cm platformmagasságú tornyokhoz tervezték. A nagyobb gyártmányok 265 cm hosszúak és 145 cm platformmagasságú tornyokhoz alkalmasak. Minden ilyen eszközhöz tartozik egy kerti tömlőcsatlakozás is, így a forró nyári napokon könnyen vízicsúszdává alakítható.

A kerti csúszda többféle színben is kapható és tartós szerkezeti habból, nagy sűrűségű polietilénből készül. Fontos tudni még róla, hogy UV-álló és kiválóan ellenáll a fakulásnak. Ha pedig ezen kívül további funkciókat keresel ehhez az eszközhöz, a fa mászókához vagy hintakészlethez, akkor vannak remek kiegészítők azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek sokat.

Ez is érdekes lehet...