Szépségápolás

A ligetszépe olaj jótékony hatása a bőrre

ligetszépe olaj

Az Olivia Natural egy családi vállalkozás, ahol a lányok viszik tovább az édesanya szakértelmét a természetes alapanyagokból készített kozmetikumok terén.

Ez nem csupán egy profitorientált webáruház, hanem küldetéstudattal megáldott csapatunk látja el nap mint nap a ránk váró kihívásokat, és örömünket leljük abban, ha boldogságot és értéket nyújthatunk vásárlóink számára azáltal, hogy a természet nyújtotta lehetőségeket kihasználjuk. Hisszük, hogy a természet által nyújtott dolgok a lehető legkevesebb beavatkozás által könnyen áformálhatóak professzionális kozmetikumokká, amelyeknek jótékony hatása van.

Egyik termékünk például a Ligetszépe olaj, amelyet előszeretettel rendelnek meg tőlünk a visszatérő vásárlóink. A ligetszépe olajat elsősorban a bőr problémáinak gyógyítására szoktuk ajánlani, hiszen hatóanyagai rendkívül kedvezőek a bőr számára, de számos más pozitív hatása is van, amelyekről beszélhetünk.

A ligetszépe olaj az azonos elnevezésű növényből származik, latin nevén Oenothera Biennis, amelynek felhasználásával hideg sajtolás által nyerjük ki az értékes olajat. Gamma-linolénsavat tartalmazó összetételének köszönhetően általában a hámló, száraz és gyulladt bőr kezelésére alkalmazzák, emellett pedig a pikkelysömör, az ekcéma és a neurodermitisz kezelésére is alkalmas. Hatékony segítséget nyújt a pattanások ellen folytatott küzdelemben is, de a fáradt, érett bőr frissítésére is nagyszerűen szolgál.

Kínálatunkban a ligetszépe olaj 30 ml-es kiszerelésben kapható, 100%-ban természetes alapanyagokból készül, bio és vegán termék. Antiallergén, ezért bármely bőrtípusra bátran alkalmazható. Antioxidáns jellegének köszönhetően gátolja a sejtek öregedését. Heti két-három esetben javasolt a használata, amely során a szemkörnyékbe masszírozva csökkentheti a kialakult finom ráncokat.

A ligetszépe olajat bárki számára ajánlani tudjuk, akinek fontos a bőre egészségének megőrzése és táplálása.

Ez is érdekes lehet...